Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Οι άρχοντες των σκουπιδιών...

Σκουπίδια γύρω μας...Παντού σκουπίδια.
Όλη η χώρα σήμερα μια ατέλειωτη και βρωμερή χωματερή.
Οι πόρνες, οι αναρχικοί, οι άστεγοι, οι λαθρομετανάστες κάθε είδους, για την "ιλουστρασιόν" κοινωνία και το κράτος μας είναι οι άνθρωποι σκουπίδια που πρέπει με σχέδια που έχουν και με καινούργιου είδους περιπολικά (απορριμματοφόρα) να μαζευτούν.

Σήμα κατατεθέν των ημερών μας και θέαμα καθημερινό του τελευταίου καιρού, άνθρωποι των κάδων απορριμμάτων. Όχι οι συνηθισμένοι από παλιά ρακένδυτοι ρακοσυλλέκτες, αλλά καλοντυμένοι συμπολίτες μας που ψάχνουν για φαγώσιμα – σκουπίδια.
Μια εικόνα που σκάει σαν μπουνιά στο προσωπό μου και με κατατρομοκρατεί για αυτά που έρχονται.

Κι έπειτα η τηλεόραση και τα προγράμματά της, ο τύπος και η ενημέρωση του, κι αυτό ακόμα τώρα τελευταία το διαδίκτυο, ένα απέραντο τεράστιο σκουπιδαριό, μία χωματερή, που δείχνει καθαρά την περίοδο αφθονίας και υπερκαταναλωτισμού που ζήσαμε τελευταία.

Το κυριολεκτικό σκουπίδι όμως που έχει μετατρέψει ολόκληρο το περιβάλλον αυτής της χώρας σε ένα απέραντο σκουπιδαριό, είναι οι πολιτικοί διαχειριστές αυτού του τόπου. Αυτοί που εμπορεύονται ελπίδες, μέσα από κόμματα (κάδους απορριμμάτων) που πάντα απέπνεαν βρώμα και δυσωδία. Αυτοί είναι το πραγματικό και μάλιστα μη ανακυκλώσιμο τεράστιο σκουπίδι. Αυτοί είναι οι άρχοντες των σκουπιδιών, που κάνουν τους ανθρώπους όχι μόνο να νοιώθουν αλλά και ν’ αξίζουν σήμερα λιγότερο κι από σκουπίδια.

Ξέρω θα μου πείτε να σας βρω έναν τόπο παγκοσμίως χωρίς σκουπίδια.
Σίγουρα δεν υπάρχει κι αυτό είναι που με τρομοκρατεί. Γιατί εκείνοι που μιλάνε και τάζουν τέτοιους τόπους, χωρίς ανθρώπινα σκουπίδια και κάθε είδους ιδεολογικά απορρίμματα, είναι μονάχα οι νοσταλγοί κάθε μορφής ολοκληρωτισμού....

Παύλος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής