Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Σχολική γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων Ιτέας

Η σχολική γιορτή των μαθητών του Γυμνασίου Λυκειακών Τάξεων Ιτέας Καρδίτσας περιελάμβανε το θεατρικό έργο «Το μεγάλο χρέος» που απέδωσαν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, αποσπάσματα από τα «Μεγάλα Χρόνια» πεζογραφήματα που ανήκουν στο έργο «Λόγοι Αντίλογοι» του Γιάννη Βλαχογιάννη, το ποίημα «Ευαγγελισμός» του μεγάλου ποιητή-υμνητή της επανάστασης Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και φυσικά χορωδιακό μέρος.

Η υπέροχη σχολική εκδήλωση έκλεισε με τον τσάμικο του Χατζιδάκι που ερμήνευσε η χορωδία και χόρεψαν τα παλικάρια του θεατρικού.

Στη γιορτή έλαβαν μέρος οι μαθητές:

Θεατρικό: 
Αχιλλέας Κοτσίλης
Βαγγέλης  Δεμερτζής
Φιλιώ Κουτσιούμπα
Ευαγγελία Καράβα
Μαρία Ντάλλα
Θώμη Μακρή
Μόνα Σινάι
Νάσια Λύτρα
Θωμάς Παλικαράς
Γιώργος Ανατολιώτης
Χρήστος Αδαμόπουλος
Χρήστος Καραμήτρος
Γιάννης Αβράμης

Ποίημα:
Νικολέττα Ντινοπούλου
Αποστολία Ρεβενήσιου
Αφήγηση και διεύθυνση χορωδίας:
Γεωργία Ντινοπούλου

Οι συμμετέχοντες εκφράζουν θερμές ευχαριστήριες στον κ. Χρήστο Χριστοδούλου υπεύθυνο του Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας για την παραχώρηση εκθεμάτων χάρη του σκηνικού της μικρής θεατρικήςπαράστασης.
Επίσης και στον πολιτιστικό σύλλογο Φύλλου για τις φορεσιές που διέθεσαν για τα κορίτσια του θεατρικού.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής