Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση για την αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Ενημερωτική εκδήλωση για τη φαρμακευτική αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων, οργανώνει το Ρευματολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα ( ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) και την συνεργασία του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. την Τετάρτη, 4 Μαΐου και ώρα 12:00 - 2:00μμ στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης κος Δημήτριος Κούβελας με θέμα "Νέα και Παλιά Φάρμακα - Νεότερα Δεδομένα". 
Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Apr, τηλ. 210 3645629 κα Καίτη Αντωνοπούλου: k.Antonopoulou@apr.com.gr ή κα Ρούλα Μητά: r.mita@apr.com.gr

πηγή: http://www.epikairotita.info/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής