Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ο Σωκράτης Δασκαλόπουλος εξελέγη δήμαρχος Παλαμά

Ο Σωκράτης Δασκαλόπουλος εξελέγη δήμαρχος Παλαμά στον Β΄γύρο των δημοτικών εκλογών. 
Οι δημότες έδωσαν εντολή διακυβέρνησης του δήμου Παλαμά στον κύριο Δασκαλόπουλο, ο οποίος επικράτησε του υποψηφίου και σημερινού δημάρχου Γιώργου Σακελλαρίου σε μια εκλογική μάχη θρίλερ.
Ο νυν και απερχόμενος δήμαρχος κ. Γιώργος Σακελλαρίου επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και τον συνεχάρη.
Ερωτηθείς ο κ. σ Σακελλαριου, για το αν θα ζητήσει επανακαταμέτρηση, απάντησε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα προσφύγει στη διαδικασία αυτή, ωστόσο δήλωσε ότι το εκλογικό αποτελεσμα είναι σεβαστό.
Ο κ. Δασκαλόπουλος μιλώντας στο πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στο εκλογικό του κέντρο, είπε ότι θα είναι δήμαρχος για όλους τους δημότες, ενώ εξέφρασε τον εκτίμησή του για τον κ. Σακελλαρίου.

Δήλωση του νέου δημάρχου Παλαμά Σωκράτη Δασκαλόπουλου


Δήλωση Γιώργου Σακελλαρίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής