Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Κάλεσμα δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου σε συνάντηση με Συλλόγους και Αθλητικά σωματεία του Δήμου

Κάλεσμα του δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου και προέδρου ΔΟΠΑΠΑΠ Βάϊου Μπακαβέλου σε συνάντηση με τους προέδρους και τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και Αθλητικών σωματείων του Δήμου, με σκοπό την καλύτερη διασυλλογική συνεργασία, και τον έγκαιρο συντονισμό των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων για το κοινό καλό όλων.
Η συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 18:00μμ στην αίθουσα πολλαπλών στον Παλαμά.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων έδωσαν το «παρών» στο κάλεσμα του δημάρχου (που έγινε για πρώτη φορά στο δήμο) και με τη συμμετοχή τους στον διάλογο, συμφώνησαν ότι οι συνεργασίες μεταξύ τους μόνον υπέρ του συνόλου μπορούν να λειτουργήσουν και ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες συναντήσεις.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Συλλόγους και τα σωματεία για τη συνεισφορά τους στις δράσεις και τις εκδηλώσεις του δήμου, ενώ ζήτησε από τους προέδρους να γίνει μια καταγραφή και να δημιουργηθεί μία λίστα με τις εκδηλώσεις της κάθε τοπικής κοινότητας ώστε να είναι διαθέσιμη στους ανθρώπους του δήμου το συντομότερο δυνατόν για τον καλύτερο προγραμματισμό.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής