Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Δεν είχε ευτυχή κατάληξη η προσπάθεια του Δήμου Παλαμά για ένταξη στο πρόγραμμα open mall

Δεν είχε ευτυχή κατάληξη η προσπάθεια του Δήμου Παλαμά, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καρδίτσας, για ολοκλήρωση των προϋποθέσεων υποβολής πρότασης για ένταξη στο πρόγραμμα open mall.

Ο Δήμος Παλαμά προηγήθηκε του Δήμου Καρδίτσας στην έναρξη της προσπάθειας και όπως μας είπε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Σακελλαρίου οι μελέτες τόσο για τις παρεμβάσεις στα καταστήματα, όσο και τους δημόσιους χώρους είναι έτοιμες εδώ και καιρό και απέμενε η σύμφωνη γνώμη του εμπορικού κόσμου για να προχωρήσει η διαδικασία.

Εκεί ακριβώς ήταν και το ανυπέρβλητο εμπόδιο, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος.
Παρά τις προσπάθειες τόσο από πλευράς Δήμου, όσο και του Εμπορικού Συλλόγου Παλαμά, από πλευράς του Εμπορικού κόσμο υπήρξε μεγάλη διστακτικότητα και δεν υπεγράφη ο απαιτούμενος αριθμός υπεύθυνων δηλώσεων. Αυτοί που προσυπέγραψαν δεν έφθασαν τους 10 και όπως είναι φυσικό, παρότι απομένουν λίγες ακόμα ημέρες για την λήξη της προθεσμίας, η προσπάθεια εγκαταλείφθηκε.

Π.Κ.

www.karditsalive.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής