Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Αρνητική με την απόφαση συμμετοχής των 10 ευρώ στον "Τιτάνιο Δρόμο"

Πάντα ήθελα έναν Δήμο, τον Δήμο μου, με δωρεάν παροχές στους δημότες. Το υποστηρίζω και το υποστήριξα άλλωστε σε πολλά άρθρα μου κατά το παρελθόν. Μετά από παρότρυνση δεκάδων γονέων και με απόλυτο σεβασμό στην καθιερωμένη πια εκδήλωση "Τιτάνιος Δρόμος", μια μεγάλη εκδήλωση που κάθε χρόνο συμμετέχουν ενεργά μέλη της οικογένειας μου, δηλώνω αρνητική στην συμμετοχή των 10 ευρώ για κάθε άτομο. 

Ας αφουγκραστούμε στους δύσκολους καιρούς τις οικογένειες που θα αναγκαστούν να πληρώσουν 20 ή και 30 ευρώ για την συμμετοχή τους ανάλογα τα μέλη τους. 

Κύριε Μπακαβέλο πρόεδρε του ΔΟΠΑΠΑΠ ξανασκεφτείτε την απόφαση σας, (ΕΔΩ) έχουμε χρόνο, να καταργήσουμε αυτή τη συμμετοχή. Ο ρόλος του Δήμου και των Συλλόγων γενικότερα είναι να ενθαρρύνει όλες τις ηλικίες στη συμμετοχή σε ένα τέτοιο γεγονός που είναι γιορτή, και όχι να απωθήσει τους δημότες μας με κάποιο αντίτιμο.

Ας ερευνήσουμε κι ας βρούμε άλλους τρόπους κάλυψης των εξόδων αυτής της όμορφης εκδήλωσης. 

             Με σεβασμό 

Δημοτική Σύμβουλος Παλαμά
    ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ Φωτεινή




1 σχόλιο:

a.anastasopoylos@gmail.com είπε...

Τελικά υπάρχει απόφαση του Δ.Σ του ΔΟΠΑΠΑΠ που να αιτιολογεί το 10 ευρω της συμμετοχής ή αποτελεί αυθαίρετη πρωτοβουλία κάποιου ή κάποιων; Περιμένω λοιπόν τη δημοσιοποίηση της σχετικής απόφασης για ευνόητους φυσικά λόγους . Με απλά και ξεκάθαρα λόγια , η αιτιολόγηση είναι που φανερώνει την ευστοχία ή αστοχία της απόφασης .
Για να δούμε.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής