Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας στο καφέ ζαχαροπλαστείο ΧΑΒΑΗ!!!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πάτερ Βασίλειος Γερουκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κων/νος Τσιάρας, ο βουλευτής κ. Γιωργος Κωτσος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστης Νουσιος, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γεωργιος Σακελλαρίου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νικολαος Καραγιάννης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της ισότητας των δύο φύλων κα. Λια Ρογγανακη, η πρόεδρος της Τ.Κ. Ιτέας κα. Θεοδώρα Λύτρα, οι αντιδήμαρχοι κα. Ράνια Φούντα, ο κ. Ηλίας Μακρής, ο κ.Κων/νος Μπανάσος, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βαιος Μπακαβελος, ο δημ. σύμβουλος κ. Χρηστος Σπυρόπουλος και η δημ. σύμβουλος και πρόεδρος Αυτισμού Δυτικής Θεσσαλίας κα Μαλαματένια Μπουραζανη, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης πολιτιστικών συλλόγων του Ν. Καρδίτσας κ. Γιάννης Καραντανας.

Επίσης παρευρέθηκαν πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, η πρόεδρος της μικτής χορωδίας του Δήμου Παλαμά κα. Ολγα Ντικα, η πρόεδρος του Λαογραφικού Αθλητικού κέντρου Δρώμενα κα Σοφία Τζέλλα, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Πετρινου κα. Ευαγγελια Μπαζιάνα, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Παλαμά κα. Βιβή Ξύστρα. Μέλη του χορευτικού ομίλου Βλοχού, η γραμματέας του συλλόγου γυναικών Σελλάνων κα. Αννα Χαλδέα και ο πρόεδρος γονέων- κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ιτέας κ. Κων/νος Κωνσταντούλας.

Το ΔΣ ευχαριστεί όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση μας!!!!

      Η πρόεδρος
    Τζένη Μακρή




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής