Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Συνάντηση Βορίδη - Δασκαλόπουλου για τον Δήμο Παλαμά

Στο Υπουργείο Επικρατείας βρέθηκε ο Υπ. Δήμαρχος Παλαμά Σωκράτης Δασκαλόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον ομώνυμο Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη. Κατά την συνάντηση των δύο ανδρών τέθηκαν επί τάπητος τα καίρια θέματα που αφορούν τον Δήμο Παλαμά. Πρώτον η άρδευση, που αποτελεί το σοβαρότερο πρόβλημα του Δήμου Παλαμά, δεύτερον το πλάνο οικονομικής ανάπτυξης που θα συμβάλλει στην μη περαιτέρω μείωση του πληθυσμού και τρίτον η άμεση λύση του πολεοδομικού που ταλανίζει εδώ και χρόνια την πόλη του Παλαμά. 
Ο κ. Δασκαλόπουλος είναι αποφασισμένος να φέρει τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο Παλαμά στο προσκήνιο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και να βρεθούν άμεσες λύσεις που θα βοηθήσουν στο να αναβαθμιστεί έστω στο ελάχιστο το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του Δήμου. Τους δύο άνδρες συνδέει φιλία πολλών ετών και η στήριξη του Μάκη Βορίδη στο πλάνο του Σωκράτη Δασκαλόπουλου, εφόσον αναλάβει θεσμικό ρόλο ως Δήμαρχος, είναι δεδομένη. 

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Βορίδης δήλωσε: 
"Γνωρίζω καλά τον φίλο μου και Υπ. Δήμαρχο Σωκράτη Δασκαλόπουλο και είμαι σίγουρος πως τα προβλήματα του Δήμου Παλαμά είναι ακριβώς όπως μου τα περιγράφει. Προσωπικά εκτός από την φιλία που μας συνδέει αναμένω συνεργασία μαζί του και από τον θεσμικό ρόλο του Δημάρχου, εφόσον φυσικά εκλεγεί. Να είστε σίγουροι πως θα είμαστε πάντα δίπλα και αρωγοί ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα".

Ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε με την σειρά του: 
"Ήρθε η ώρα των πράξεων και όχι των λόγων. Ο Δήμος Παλαμά δεν αντέχει πλέον να λιμνάζει στα ίδια προβλήματα επί δεκαετίες. Όσο με αφορά, υπόσχομαι πως οι λύσεις σε αυτά τα προβλήματα θα είναι άμεσες και ολοκληρωτικές. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Υπουργό Επικρατείας κ. Βορίδη για την στήριξη και αρωγή, ώστε να βρεθούν επιτέλους λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν εδώ και πολλά χρόνια".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής