Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Μήνυμα Δημάρχου Παλαμά Σωκράτη Δασκαλόπουλου για την Επανάσταση της 25η Μαρτίου

Η πιο σημαντική ημέρα για τον Ελληνισμό είναι η σημερινή, που εκτός από θρησκευτική, είναι και Εθνική. 
Η 25η Μαρτίου 1821 είναι η ημέρα που οι Έλληνες για πολλοστή φορά άλλαξαν τον ρουν της ιστορίας, μπαίνοντας ξανά στον χάρτη των ελεύθερων Εθνών. Η Ελληνική  Επανάσταση έδειξε των δρόμο σε πολλούς λαούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας. Έδειξε όμως και σε εμάς, πως οι επαναστάσεις γίνονται πάντα από αυτούς που έχουν ακλόνητα πιστεύω, χωρίς να λυγάνε σε φόβο και συμφέροντα. Τέτοιοι άνθρωποι όπως ήταν οι αγωνιστές του '21 θα οδηγούν πάντοτε την ανθρωπότητα σε πράξεις ηρωισμού και αυταπάρνησης. Οι επαναστάτες είναι μία φυσική ανάγκη για επιβίωση. Πάντα όταν ένα Έθνος, μία κοινωνική η μία Θρησκευτική ομάδα καταπιέζεται, θα βρεθεί κάποιος η κάποιοι να αποτελέσουν την θρυαλλίδα των ιστορικών εξελίξεων. Οι Άγιοι του Ελληνισμού, Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Παπαφλέσσας και πολλοί άλλοι ήταν άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά τα του Δήμου Παλαμά έχοντας οδηγηθεί σε ένα τέλμα από το οποίο δεν υπήρχε διαφυγή, οι συνδημότες μας κάνανε την δική τους επανάσταση. Μία μικρή αυτοδιοικητική επανάσταση που προήλθε από την λαϊκή εντολή που λάβαμε. Να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε με αυτό το επαναστατικό πνεύμα να πορευόμαστε ως ότου επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης και της ευμάρειας του πολύπαθου Δήμου μας. Ο εν πολλοίς κατεστραμμένος Δήμος Παλαμά επέλεξε την επανάσταση. Μία επανάσταση που εναπομένει σε εμάς να την βγάλουμε εις πέρας. Να είστε σίγουροι πως γνωρίζουμε την βαρύτητα των ευθυνών. Και πρώτος από όλους ο υποφαινόμενος ως Δήμαρχος. Να είστε βέβαιοι όμως πως ο στόχος θα επιτευχθεί, επειδή είμαστε η ΔΙΚΗ ΣΑΣ επανάσταση. 
Παραφράζοντας τα λόγια του μεγάλου Κολοκοτρώνη θα πω πως ο Δήμος Παλαμά προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει όπως και θα μεγαλουργήσει. 
Κλείνοντας, τιμώντας τους Εθνικούς μας Ήρωες, συνεχίζουμε σε πείσμα των καιρών να αναφωνούμε, 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

    Σωκράτης Δασκαλόπουλος
          Δήμαρχος Παλαμά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής