Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας διοργάνωσε εκδήλωση με ομιλήτρια την κα. Λία Ρογγανάκη

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας στις 18/4/2024 διοργάνωσε εκδήλωση με ομιλήτρια την κα. Λία Ρογγανάκη Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Επιμελήτρια Α του Κ.Υ  Καρδίτσας με θέμα ομιλίας "Παράγοντες που μπορούμε να τροποποιήσουμε για την πρόληψη της άνοιας".                          

Η ενημέρωση ήταν κατατοπιστική από την κα Λία Ρογγανάκη που με την αναλυτική και γλαφυρή της παρουσίαση ευαισθητοποίησε όλες τις κυρίες για την δύναμη της πρόληψης της άνοιας. 

Ευχαριστούμε πολύ την Ιατρό Λία Ρογγανάκη και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ Καρδίτσας που την συνόδευε και όλες τις κυρίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση της ενημέρωσης.                                                               

Προσβλέπουμε και σε μελλοντικές ενημερώσεις σχετικά με θέματα προληπτικής Ιατρικής!!!  

          Η πρόεδρος 

          Τζένη Μακρή








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής