Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Οι μαθητές της πρώτης Γυμνασίου Ιτέας στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

Οι μαθητές της πρώτης Γυμνασίου Ιτέας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην διαδραστική παρουσίαση της ιστορίας των Ολυμπιακών αγώνων. 

Η εμπειρία ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, οι μαθητές εξαιρετικά διαβασμένοι αφού το σχολείο μας συγκαταλέγεται στα σχολεία που τερμάτισαν στο κουίζ γνώσεων!

Η επίσκεψη στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαθεματικής προσέγγισης του θέματος των Ο.Α. στα μαθήματα: της γαλλικής γλώσσας και της Ιστορίας.

Αννα Καραμούρτου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής