Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Η Μαρία Ιωάννου υποψήφια στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφια με τον Συνδυασμό "Ανεξάρτητη Eνωτική Kίνηση" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου η Μαρία Ιωάννου
Η κυρία Μαρία Ιωάννου κατάγεται από το Μάρκο και είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάζεται ως Δικηγόρος στην πόλη της Καρδίτσας. 

Κατά την παρουσίασή της ο Υπ. Δήμαρχος Παλαμά Σωκράτης Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Με χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε σήμερα την κυρία Ιωάννου. Μια νεότατη κοπέλα η οποία είναι ήδη μια έγκριτη νομικός. Προσωπικά βλέποντας τον Συνδυασμό μας να πλαισιώνεται από νέους επιστήμονες όπως η Μαρία Ιωάννου, όσο μετριόφρων και να προσπαθώ να είμαι, δεν μπορώ να κρύψω την μεγάλη ικανοποίηση που νιώθω. Η Μαρία Ιωάννου εκτός όμως από Δικηγόρος δεν παύει να είναι ένας νέος άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον τόπο της. Μια νέα επιστήμων με μεγάλες δυνατότητες έρχεται να προστεθεί στον Συνδυασμό μας. Αν κάτι μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, είναι πως νέοι άνθρωποι σαν την Μαρία Ιωάννου συντάσσονται μαζί μας". 

Η κυρία Μαρία Ιωάννου δήλωσε με την σειρά της: 
"Ευχαριστώ πολύ τον κ. Δασκαλόπουλο για την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπό μου. Προσωπικά δεσμεύομαι να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του τόπου μας."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής