Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Την καθιερωμένη γιορτή πίτας γιόρτασε χθες την Παρασκευή 14 Ιουλίου ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας

Την καθιερωμένη γιορτή πίτας διοργάνωσε και φέτος για το 2023 ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας.
Ομολογουμένως σε μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις των τελευταίων δραστηριοτήτων του ο Σύλλογος Γυναικών έδωσε ένα τόνο δροσιάς στην ζεστή βραδιά εν μέσω καύσωνα.

Οι γυναίκες του χωριού δημιούργησαν όλων των ειδών τις πίτες, τα χορευτικά και η ορχήστρα ήταν καταπληκτικά. Το κοινό της Ιτέας ανταποκρίθηκε, χειροκρότησε και απόλαυσε την όλη προσπάθεια.

Συμμετείχαν:
- Τμήμα Ρυθμικής γυμναστικής & μοντέρνου χορού
Υπεύθυνη τμήματος κα Βίκυ Καρανάσιου (καθηγήτρια φυσικής αγωγής)
- Τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Φύλλου με χορούς και τραγούδια του τόπου μας
Υπεύθυνη τμήματος η κα Κική Μαυρουδή (χοροδιδάσκαλος)
- Ζωντανή Ορχήστρα με τους: Μελπομένη Αυγουστάκη, Σάκης Κατσής, Γιάννης Σωτήρης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Αιδεσιμότατος Μιλτιάδης Τζιβένης, ο πρώην Υπουργός και νυν Κυβερνητικός εκπρόσωπος Κώστας Τσιάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, η πρόεδρος της Τ.Κ Ιτέας Θεοδώρα Λύτρα, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης & πρόεδροε της Ισότητας των δυο φύλλων Λία Ρογγανάκη, οι Αντιδήμαρχοι Ράνια Φούντα και Ηλίας Μακρής, Οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ευάγγελος Λύτρας, Χρήστος Σπυρόπουλος και Φωτεινή Καραϊσκου, ο πρόεδρος της Ενωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος, πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων & Φορέων....και πλήθος κόσμου.

Ό Σύλλογος Γυναικών Φύλλου Καρδίτσας "Οι Σαμπαλιώτισσες" ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Ιτέας και την Πρόεδρο κ. Τζένη Μακρή για την πρόσκληση στην χθεσινή εκδήλωση του Συλλόγου!!!!Συγχαρητήρια ήταν όλα υπέροχα!
Καί είς άλλα με υγεία!
Με Εκτίμηση το Δ.Σ.

Η πρόεδρος Τζένη Μακρή ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού με υγεία και δύναμη!

































1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο σύλλογο γυναικών Ιτέας για την ωραία εκδήλωση.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής