Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Ο Επαμεινώνδας Κακαργιάς υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφιος με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι ο κ. Επαμεινώνδας Κακαργιάς
Ο κ. Κακαργιάς κατάγεται από την Αγία Τριάδα και υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα με ενεργό ρόλο στα Συνδικαλιστικά  Όργανα του Σώματος. Νέος οικογενειάρχης με ένα παιδί  και διατεθημένος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον τόπο του.

Κατά την παρουσίασή τους ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Έχουμε την τιμή να υποδεχόμαστε έναν άνθρωπο με ήθος που συντάσσεται μαζί μας με κύριο μέλημά του την προσφορά στον τόπο του για το κοινό καλό των συνδημοτών. Τον ευχαριστώ θερμά για τη επιλογή του και του εύχομαι Καλή Επιτυχία". 

Ο κ. Κακαργιάς Επαμεινώνδας με τη σειρά του δήλωσε: 
"Ευχαριστώ τον κ. Σωκράτη Δασκαλόπουλο για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του και δηλώνω έτοιμος να πορευτώ μαζί για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου μας".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής