Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Η Ευαγγελία Τσατσαρέλη υποψήφια στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφια με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" θα είναι στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου η Ευαγγελία Τσατσαρέλη.
Η κα. Ευαγγελία Τσατσαρέλη κατάγεται από τον Παλαμά όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι καθηγήτρια Πληροφορικής στο Γυμνάσιο - Λ.Τ. Ιτέας και κάτοχος μεταπτυχιακού MSc τεχνητής νοημοσύνης Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Είναι παντρεμένη με τον δάσκαλο Δήμο Μαυριά, ο οποίος κατάγεται από το Φύλλο και έχουν δύο παιδιά. Ο γιος τους είναι φοιτητής Μηχανικός Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Πάτρας και η κόρη τους φοιτήτρια Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Κατά την παρουσίασή της ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την κ. Ευαγγελία Τσατσαρέλη. Αν κάτι με κάνει υπερήφανο με το ψηφοδέλτιό μας είναι η ποιότητα των στελεχών. Και εκτός από ήθος, καλοσύνη, μετριοπάθεια και αλτρουισμό, η κα. Τσατσαρέλη διαθέτει ποιότητα. Ποιότητα ως χαρακτήρας, ποιότητα από πλευράς παιδείας, ποιότητα γενικώς ως άνθρωπος. Την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που έτεινε χείρα βοήθειας στον συνδυασμό μας. Γιατί πολύ απλά με πιστεύει ως άνθρωπο. Η ελάχιστη υποχρέωση που έχω απέναντι της είναι να την βγάλω ασπροπρόσωπη, όπως και όλους τους υπόλοιπους.

Η κα. Τσατσαρέλη δήλωσε: 
"Μέσα στις δύσκολες μέρες που περνάει η πατρίδα μας θεωρώ ότι ο πολίτης με ευαισθησία, ταπεινότητα και περισυλλογή να προσπαθήσει να συνεισφέρει στο μέγεθος που του αναλογεί. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια με γνώμονα την αγάπη μου για τον Δήμο μας, την ανησυχία για το μέλλον των παιδιών μας, τη διάθεση μου να προσφέρω με όσες γνώσεις διαθέτω για το καλό του τόπου μας αλλά και το ότι στο πρόσωπο του Σωκράτη Δασκαλόπουλου διακρίνω έναν ακέραιο άνθρωπο με αξίες, παιδεία, όραμα για τον τόπο μας, αγωνιστή με όρεξη να προσφέρει, με ισχυρή προσωπικότητα και τις απαραίτητες ικανότητες ώστε να είναι ένας αποτελεσματικός και επιτυχημένος Δήμαρχος Παλαμά". 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής