Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ο Σακελλαρίου συνεχίζει αθόρυβα και ουσιαστικά...

Οι μέρες περνούνε και πίσω δε γυρνούνε. 
Έτσι λοιπόν σε 20 μέρες και κάτι, οι συνδυασμοί θα χουνε πάρει το δρόμο του πρωτοδικείου και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.
Φυσικά για κάποιους αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, μιας και σχεδόν είναι έτοιμοι. Ελάχιστες τελευταίες πινελιές στα πρόσωπα και ενάμιση μηνά δυνατός προγραμματικός αγώνας με θέσεις και σχεδία για την επόμενη μέρα του δήμου.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει στο στρατόπεδο Σακελλαρίου, οπού με ταπεινή διάθεση δείχνουνε μια αισιοδοξία επικράτησης, αλλά δεν εγκαταλείπουν τη σκληρή δουλειά.
Ομάδα που έχει δοκιμαστεί, και έχει πετύχει μέσα από το έργο της.  
Αναμενόμενο λοιπόν να διεκδικούν με τους καλύτερους οιωνούς την ανανέωση της εμπιστοσύνης για μια νέα θητεία. Και φυσικά αυτή θα είναι η θητεία οπού τα μεγάλα έργα που για πρώτη φορά εντάχθηκαν για το δήμο θα γίνουνε πράξη.
Η αλλαγή του δήμου Παλαμά έχει ως τώρα τη σφραγίδα Σακελλαρίου… 
Άραγε η επόμενη μέρα της κάλπης θα συνεχίσει με τους ίδιους στο τιμόνι για να ολοκληρώσουν το μεγάλο έργο τους…;;; Ο χρόνος μετράει υπέρ τους….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής