Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Σε ευχαριστούμε πολύ Σοφία, καλή συνέχεια

Ο χορός είναι μια μορφή καλλιτεχνικής και επικοινωνιακής έκφρασης συναισθημάτων μέσω του σώματος.
Ο παραδοσιακός χορός αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι και ζωντανό στοιχείο του λαϊκού πολιτισμού μας.
Με τη διδασκαλία παραδοσιακών χορών οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.
Και σε αυτό συμβάλει η γνώση του χοροδιδασκάλου.

Για τον Πολιτιστικό σύλλογό μας ή παρουσία της Σοφίας Τζέλλα πολύ καλή γνώστρια του αντικειμένου σε όλα όσα εμπεριέχονται στην παρουσίαση παραδοσιακών χορών, αλλά και με τη γνώση μεταδοτικότητας σε άτομα διαφορετικής ηλικίας ήταν κάτι το σημαντικό.
Με αγάπη και μεράκι κατάφερε να μεταγγίσει τις γνώσεις τον ρυθμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα στα παιδικά, εφηβικά και ενήλικα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού μας συλλόγου με επιτυχία επί 11 συνεχή έτη...
Πάντα όλες οι παραστάσεις ήταν εξαιρετικές υπό την καθοδήγησή της και πολλές φορές, αν όχι τις περισσότερες, είχαν ύφος θεατρικό κάτι που ήταν και σήμα κατατεθέν της.
Ήταν από την πρώτη μέρα που ενεργοποιήθηκε και πάλι ο σύλλογος εκεί, δίπλα μας, και με τον δικό της τρόπο έβαλε τα θεμέλια για δυναμική πορεία με εξαίρετες στιγμές.
Στιγμές με πολύ κούραση, με πολλές συγκινήσεις, με πολύ γέλιο, με πολλά πειράγματα ακόμα και με “παρεξηγήσεις”.
Έτσι είναι όμως αυτά, έτσι είναι κι αυτές οι στιγμές, δεν σβήνουν ποτέ…

Ως Δ.Σ την ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια…
Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής