Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

"Ο Λύκος στην αντάρα χαίρεται"

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΛΑΜΑ
Πολιτική ομίχλη έχει σκεπάσει εδώ και καιρό τον Δήμο Παλαμά. Με αφορμή τον Κορωνοιό ο Δήμαρχος εδώ και πολλούς μήνες αρέσκεται στο να διοικεί τον Δήμο εν κρυπτώ, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
Υπάλληλοι του Δήμου τηλεφωνούν σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και αναφέρουν σοβαρά θέματα πριν τα Δημοτικά Συμβούλια, απουσία αντιδημάρχων, προσπαθώντας να δώσουν επεξηγήσεις, χωρίς να είναι αρμόδιοι και ο Δήμαρχος άφαντος.
Άφαντος για να μπορεί να κάνει ότι θέλει, να περνάει ότι θέλει χωρίς αντίλογο και κριτική.
Καθιέρωσε τα Συμβούλια μέσω τηλεφώνου, αφήνοντας στο σκοτάδι τόσο τους Δημοτικούς Συμβούλους, όσο κυρίως τους δημότες του Δήμου μας. 
Κορωνοιός θα μου πείτε, τι να κάνουμε.
Να πούμε την αλήθεια στον κόσμο, ότι ο Δήμος μας από την περασμένη άνοιξη έχει προβεί λόγω Κορωνοιού στην αγορά φορητών υπολογιστών για τους Δημοτικούς Συμβούλους ούτως ώστε να γίνονται τα Δημοτικά Συμβούλια με τηλεδιάσκεψη και διαφάνεια και όχι με μεμονωμένα τηλεφωνήματα και ανεπαρκή ενημέρωση.
Σας ρωτάω κ. Δήμαρχε, γιατί οι φορητοί υπολογιστές σκουριάζουν στα συρτάρια του γραφείου σας και αποφεύγετε τη χρησιμοποίηση τους;;
Γιατί κρατάτε στο σκοτάδι για τα τεκταινόμενα στο Δήμο τόσο την αντιπολίτευση όσο και τους Δημότες;; 
Μήπως οι συνεργάτες σας αδυνατούν να τους χρησιμοποιήσουν;;
Μήπως έχουν πια σταματήσει να ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του Δήμου μας, κοιτώντας ο καθένας μόνο τα προσωπικά του οφέλη;;
Μήπως έχει αρχίσει πια να καταρρέει το πολιτικό σας αφήγημα, διότι μετράμε ήδη εφτά χρόνια θητείας χωρίς κανένα έργο ουσίας;;
Γιατί, οποιαδήποτε άλλη απάντηση θα μας βάλει σε πονηρές σκέψεις για την κατάσταση που επικρατεί στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου, που όπως μαθαίνουμε τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν αρκετά συχνά πολλοί εξωθεσμικοί σας συνεργάτες.

Αγαπητέ κ Δήμαρχε με την συμπεριφορά σας έχετε σχεδόν καταργήσει και απομονώσει την φωνή της αντιπολίτευσης, που είναι βασικός πυλώνας κάθε δημοκρατικής έκφρασης. 
Εμείς όμως δεν πρόκειται να σωπάσουμε, ακούμε τους Δημότες, είμαστε συνεχώς δίπλα τους και διαπιστώνουμε ότι λόγω της καθεστωτικής σας συμπεριφοράς, ο κόσμος ανησυχεί και  έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι "κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας" για αυτό δώστε άμεσα μια απάντηση για να φωτιστεί η αλήθεια και να σκορπίσετε την ομίχλη της πολιτικής αυθαιρεσίας που έχει καλύψει το Δημαρχείο Παλαμά, γιατί αλλιώς παραμένει σε ισχύ η παροιμία που λέει ο κόσμος ότι: 
"Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ".

          Δημοτική Σύμβουλος Παλαμά
             ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΉ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής