Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

"Μεταδίδουμε" υπευθυνότητα – όχι τον ιό

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας του COVID -19 είναι εδώ και μας δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο. Παρακολουθούμε όλοι μας με αγωνία τα νούμερα των κρουσμάτων να εκτοξεύονται καθημερινά και ταυτόχρονα να πολλαπλασιάζονται οι ασθενείς που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ και ο αριθμός των θανάτων.
Στη μισή σχεδόν χώρα έχει επιβληθεί lock down, ενώ στις υπόλοιπες Π.Ε έχουν αυστηροποιηθεί τα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της μεταδοτικότητας του ιού. Η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας είναι η μοναδική από τις 4 Π.Ε της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία παρουσιάζει χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο. Και αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε πάση θυσία.
Αυτή είναι η ώρα της ευθύνης. Ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας, απέναντι στους συνανθρώπους μας, απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία που ήδη έχει δεχτεί τεράστια πλήγματα και από φυσικές καταστροφές, με αντίστοιχες οικονομικές συνέπειες.

Δεν ξεχνάμε:
- Μάσκα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
- Σχολαστική τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής
- Τήρηση των αποστάσεων
- Συμμόρφωση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των υγειονομικών αρχών.
Εμπιστευόμαστε τους ειδικούς επιστήμονες και κλείνουμε τα αυτιά μας στους αρνητές της μάσκας και τις συνωμοσιολογίες. Κανείς δεν είναι άτρωτος, ο κίνδυνος είναι ίδιος για όλους. Η άρνηση της εφαρμογής των μέτρων για την προστασία από τον COVID -19 δεν είναι μαγκιά. 
Είναι ζαριά.
ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ.

         Κωστής Νούσιος
  Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας



1 σχόλιο:

financialserviceoffer είπε...

Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Αναζητάτε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής