Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Εφυγε απο τη ζωή ο Παλαμιώτης γιατρός Χαρίλαος (Λάκης) Σουλιώτης

Πέθανε την Τετάρτη και κηδεύεται σήμερα την Πέμπτη ένας εξαίρετος ιατρός και άνθρωπος, ο 67χρονος Χαρίλαος (Λάκης) Σουλιώτης.
Ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στην επιστήμη και τον άνθρωπο και αυτό τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή του Παλαμά.
Η κηδεία του θα γίνει Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 3.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χανδακλή Παλαμά.

Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 2.00 μ.μ.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΥΣΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας συνήλθε έκτακτα μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του συναδέλφου Παθολόγου ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ και αποφάσισε ομόφωνα:
Να εκφωνηθεί επικήδειος από τον Πρόεδρο κ. Αριστοτέλη Σπάνια
Να διατεθεί χρηματικό ποσό στο Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ»
Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος
Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής