Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Επιτέλους ένα ΑΤΜ στην Ιτέα έγινε πραγματικότητα

Πέρα από κάθε αμφιβολία τα ΑΤΜ, δηλαδή τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης έχουν κάνει εδώ και πολλά χρόνια τη ζωή μας πιο εύκολη αφού πολλές από τις τραπεζικές μας συναλλαγές τις κάνουμε μέσω αυτών των μηχανημάτων χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε με τις ώρες στις ουρές των τραπεζών. 
Φυσικά υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια κι εκείνοι που δεν εμπιστεύονταν τα εν λόγω μηχανήματα και προτιμούσαν τις πιο ασφαλείς συναλλαγές εντός των τραπεζών. 

Ωστόσο σήμερα στη χώρα μας, τα ΑΤΜ έγιναν όχι απλά χρήσιμα αλλά απαραίτητα σε όλους μας κι αυτό διότι για ένα μεγάλο διάστημα χρήματα από τον τραπεζικό μας λογαριασμό μπορούσαμε να πάρουμε μόνο με την κάρτα ανάληψης κι έτσι υποχρεώθηκαν όλοι, νέοι και γέροι να αποκτήσουν τέτοια κάρτα και τουλάχιστον τις αναλήψεις τους να τις κάνουν μέσω των ΑΤΜ.
Αυτό βέβαια δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα για εκείνους που ζουν σε πόλη διότι μπορούν ανά πάσα στιγμή και σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι τους να βρουν κάποιο ΑΤΜ για να εξυπηρετηθούν. 
Τι γίνεται όμως με τους κατοίκους των χωριών όπου ούτε τράπεζα υπάρχει ούτε φυσικά και κάποιο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης; 
Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν αφού οι κάτοικοι για να κάνουν τις τραπεζικές συναλλαγές τους έπρεπε να διανύσουν χιλιόμετρα για ένα ΑΤΜ. 
Ένα ΑΤΜ στο χωριό μας ήταν καθολική απαίτηση των κατοίκων της Ιτέας και της γύρω περιοχής.
Είχα γράψει κι ένα άρθρο σχετικό....ΕΔΩ

Τελικά έγινε πραγματικότητα!!!!
Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ανταποκρίθηκε στο επίσημο αίτημα της προέδρου Θεοδώρας Λύτρα και του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας εγκαθιστώντας στην πλατεία μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου ένα αυτόματο ταμειακό μηχάνημα (ΑΤΜ), δίνοντας λύση στους κατοίκους της Ιτέας και των γύρω χωριών. 
Σε κάθε περίπτωση, με την τοποθέτηση του ΑΤΜ όλοι οι κάτοικοι, καταστηματάρχες, αγρότες, εργάτες, κτηνοτρόφοι, αλλά κυρίως οι δημότες της ενότητας Φύλλου έχουν μια άμεση λύση στην ανάληψη χρημάτων χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν.

Επιτέλους ένα ΑΤΜ στην Ιτέα έγινε πραγματικότητα....

Μπράβο στην Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής