Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ιτέα

Χθες 18 Δεκεμβρίου 2021 Σάββατο απόγευμα παραμονές γιορτών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία όπως κάθε χρόνο η καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας.

Από νωρίς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Γέμισε η πλατεία του χωριού μας με παιδιά και γονείς για να γιορτάσουν, να πουν τα κάλαντα, να ευχηθούν και να ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αχιλλέας Μπαλαντίνας άνοιξε την γιορτή καλωσορίζοντας τούς παρόντες και ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία σε όλους.

Στη συνέχεια η πρόεδρος του χωριού Θεοδώρα Λύτρα μετά τις ευχές της άναψε το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πλατείας ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου έπαιζε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και έκανε την ατμόσφαιρα ξεχωριστή και γιορτινή.

Ακολούθησαν οι χορωδίες του συλλόγου πάντα στο πνεύμα των εορτών με τραγούδια και κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα.
Έπειτα ήρθε και ο Αϊ Βασίλης και μοίρασε χαρά στα παιδάκια που τον περίμεναν για να φωτογραφηθούν μαζί του
Με το πέρας της εκδήλωσης όλοι μαζί μικροί μεγάλοι γονείς και παιδιά άφησαν στον ουρανό της Ιτέας τα φαναράκια των ευχών ενώ η νύχτα φωτίστηκε με βεγγαλικά σε μια πανδαισία εικόνων και χρωμάτων.

Στην γιορτή παρευρέθηκαν επίσης οι:
Ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελαρίου, ο αντιδήμαρχος Θωμάς Κοντοβαιος, η πρόεδρος Τ.Κ. Ιτέας Θεοδώρα λύτρα, η αντιδήμαρχος Ράνια Φούντα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λύτρας Βαγγέλης, Σπυρόπουλος Χρήστος, και ο πρώην δήμαρχος φύλλου Αντώνης Αναστασόπουλος.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής