Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Χάρης Μακρής: Ενας ζωγράφος άλλης εποχής...

Ο Χάρης Μακρής γεννημένος στην Ιτέα στις 23 Οκτωβρίου του 1970, έκανε γραμμικό, ελεύθερο σχέδιο και ιστορία της σύγχρονης τέχνης. Επίσης, είναι μέλος του εικαστικού ομίλου Καρδίτσας και έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις.Τά έργα του διακοσμούν πολλούς τοίχους στήν περιοχή μας κάνοντας τόν κόσμο να τα θαυμάζει.
Ζεί στήν Ιτέα, εμπνέεται από αυτήν καί τούς κατοίκους της περνώντας τίς ώρες του στό εργαστήρι ζωγραφίζοντας.





Μερικά από τα Εργα του...










5 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Εργα Τέχνης ΧΑΡΗ...ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πού βάζεις τήν ψυχούλα σου νά μάς Ταξιδεύει...

Ανώνυμος είπε...

Χάρη μας κάνεις περήφανους...!!!!

Scorpion49 είπε...

Εύχομαι από καρδιάς, ο δημιουργός Χάρης Μακρής να έχει πάντα θεία έμπνευση, ώστε να χαρίζει στον εαυτό του, αλλά και στο φιλοθεάμον κοινό έργα αισθητικής-καλλιτεχνικής απόλαυσης αντίστοιχα με αυτά της ανάρτησης!!

Σπύρος Σπυρόπουλος είπε...

Τι να πει κανείς για τον Χάρη... Έχει φτιάξει θαυμάσια έργα. Όταν πρωτογνώρισα το έργο του έμεινα άφωνος. Μπράβο Χάρη! Είναι η έκφραση της Ιτέας που έχουμε στην καρδιά μας.

anny zisopoulou είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο και δύναμη για μια πολύ καλή συνέχεια στην έμπνευση σου...και εύχομαι όλοι οι νέοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου ..στο να τιμούν και να σέβονται τα χώματα στα οποία γεννήθηκαν....!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής