Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ο Βάϊος Καραγιάννης κοντά στόν Πυργετό Λάρισας...

Σύμφωνα με έγκυρες χθεσινές πληροφορίες που προέρχονται από την Καρδίτσα, ο Α.Σ. Πυργετού Λάρισας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 43χρονο συγχωριανό μας τεχνικό , Βάιο Καραγιάννη.
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο πλευρές συζήτησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας, καθώς υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση από τον καιρό που αγωνιζόταν ο Βάϊος Καραγιάννης στην ομάδα του Ποσειδώνα Νέων Πόρρων - Πλαταμώνα.
Ο Κουτσιαριώτης προπονητής γνωρίζει πολύ καλά το ρόστερ της λαρισινής ομάδας και πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει κάνει σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην περίπτωση φυσικά που συμφωνήσει οριστικά λογικά τις επόμενες ημέρες και ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του.
Πρόσφατα μάλιστα βραβεύθηκε στο Πανθεσσαλικό Συμπόσιο Ποδοσφαίρου που έγινε στο AEL FC ARENA, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, απ΄ όπου είναι και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής