Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Μια νέα εφημερίδα του τόπου μας "Παλαμάς Ενημέρωση" ξεκίνησε το ταξίδι της...

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από έντυπα που απευθύνονται στον αγροτικό τομέα, και ασχολούνται με τις προσπάθειες τις αγωνίες και τα προβλήματα των δημοτών.
Είναι από τα λίγα ευχάριστα που συμβαίνουν αυτή την εποχή, να έχουμε εφημερίδα τοπική που να ασχολείται με τον τόπο μας και γενικότερα με τον πρωτογενή τομέα.
Ελπίζω η νέα εφημερίδα "Παλαμάς Ενημέρωση", που ξεκίνησε πρόσφατα το ταξίδι της σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα συμβάλει σ΄αυτό.
Αξίζει την στήριξη και τις ευχές όλων μας και κυρίως των δημοτών του δήμου Παλαμά

Εύχομαι από καρδιάς καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια!!!

    Το μπλόκ
"Ιτέα Καρδίτσας"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής