Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Αυτό είναι το πραγματικό σκάνδαλο...

Παρακολουθούμε με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο νομό μας, στην μετά Ιανού περίοδο, και αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά απογοητευτικό. 

Όλοι πέσαν με τα μούτρα στις υπηρεσίες, άλλος για το 5000χιλιαρο, άλλος για το 600σαρι και πάει λέγοντας. 
Αυτοί βέβαια που πάθανε ζημιά με τίποτα δεν καλύπτονται από αυτά τα ποσά και οι δυσκολίες είναι μεγάλες. 

Το θέμα όμως είναι αλλού, ότι παρότι το κράτος δείχνει σοβαρή διάθεση να βοηθήσει οι τοπικοί άρχοντες δυστυχώς δείχνουν μικρότεροι των περιστάσεων. 
Κανείς δήμαρχος του νομού δεν αντιλήφθηκε την αναπτυξιακή ευκαιρία της περίστασης. 

Ο Τσιάκος αντί να βγει και να μιλήσει για ένα νέο ξεκίνημα και να ζητήσει από την πολιτεία ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας σε όλους τους τομείς (με μια ειδική διάταξη στον αναπτυξιακό πχ, έχει ξαναγίνει αλλού) προσπαθεί με ψιλοπράγματα να δείξει ότι τα πράγματα μπαίνουν σε σειρά.
Ο Στάθης σε ένα διαλυμένο Μουζάκι αντί να παρουσιάσει και να απαιτήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαλώνει με την Καραμπέκου για το που θα αγοραστεί το νέο οικόπεδο για το Κέντρο Υγείας. 

Στον Παλαμά ο Σακελλαρίου χωρίς κανένα όραμα και σχεδιασμό, μέσα στο καταχείμωνο σπάει σε κομμάτια όλα τα έργα για να τα κάνει απευθείας αναθέσεις (που είναι το κατεπείγον δεν καταλαβαίνουμε) με την πλειοψηφία των χρημάτων να πάνε σε άσχετα έργα, και ο δήμος Παλαμά να χάνει ένα μεγάλο ποσό από τις εκπτώσεις των εργολάβων. 

Στους Σοφάδες πάλι, χόρτασαν 600άρια οι ρομά. 
Κανείς τους δυστυχώς δεν οραματίζεται μια νέα αρχή με ουσιαστικές διεκδικήσεις και όραμα. 
Αυτό λοιπόν είναι είναι το πιο σκανδαλώδες για τον τόπο μας. Ότι η πλειοψηφία των τοπικών αρχόντων είναι άβουλοι χωρίς ικανότητες που λίγο τους ενδιαφέρει η πρόοδος του τόπου. Παρότι ο κόσμος τους έδωσε την ευκαιρία δείξαν ότι υπολείπονται σε πολιτικό ανάστημα. 

Γιατί οι μεγάλοι Στρατηγοί στις μάχες φαίνονται. 
Ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί με ποιους Στρατηγούς θα πάμε στις επόμενες μάχες…γιατί θα ρθουν…να είστε σίγουροι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής