Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Εγγραφές νηπίων στο Νηπιαγωγείο 2021 - 2022

Κατόπιν εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας οι εγγραφές νέων μαθητών στα νηπιαγωγεία για το διδακτικό έτος 2021-2022 ορίζονται κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Μαρτίου έως και την 20η Μαρτίου του 2021. 

Κατόπιν τούτου, καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των προνηπίων  με χρονολογία γέννησης το έτος 2017 και των νηπίων με χρονολογία γέννησης το 2016 (εφόσον δεν φοίτησαν κατά το προηγούμενο έτος ως προνήπια), να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής του τέκνου τους στο νηπιαγωγείο που ανήκουν βάσει της διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας τους. Οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://proti-eggrafi.services.gov.gr/.

Για την εγγραφή του νηπίου ο γονέας πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα: 

• Είσοδος στη σελίδα της εφαρμογής (https://proti-eggrafi.services.gov.gr/) και επιλογή του Νηπιαγωγείου στο οποίο ανήκει σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του. 

• Χρήση κωδικών: Οι γονείς/κηδεμόνες, κατά την είσοδό τους στην ηλεκτρονική Υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) αυθεντικοποιούνται με την χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet). 

• Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας: Κατά την είσοδό του στο σύστημα, ο γονέας/κηδεμόνας συμπληρώνει τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (προαιρετικά) και κινητού τηλεφώνου μέσω του οποίου θα ενημερώνεται για την πορεία της αίτησής του.

Ενημερώνουμε και υπενθυμίζουμε ότι το νηπιαγωγείο Ιτέας είναι Ολοήμερο και επομένως οι μαθητές μπορούν να κάνουν εγγραφή σε αυτό εφόσον το επιθυμούν. Η εγγραφή στο Ολοήμερο πρέπει να δηλωθεί κατά την Ηλεκτρονική εγγραφή του μαθητή στο νηπιαγωγείο.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο του νηπιαγωγείου Ιτέας 2444031370.

Νηπιαγωγείο Ιτέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής