Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Κι άλλο κρούσμα ληστείας σε κεντρικό σπίτι στην Ιτέα

Τα κρούσματα των ληστειών σε σπίτια στην Ιτέα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα.
Κι άλλο σπίτι "ανοίχτηκε" χθες βράδυ Τετάρτης 4 Μαρτίου μετά τις 8:00μμ στο κέντρο του χωριού μας κοντά στην πλατεία.
Οι ιδιοκτήτες που μένουν εδώ και δυο χρόνια στην Αθήνα, είχαν έρθει για τις Απόκριες και έφυγαν την Τρίτη και σήμερα ειδοποιήθηκαν και ήρθαν άμεσα βρίσκοντας το σπίτι τους άνω κάτω και με μικροζημιές.
Στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία η οποία πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και έδωσαν την τυπική - σε αυτές τις περιπτώσεις - κατάθεση.

Οι ληστές δεν πήραν τίποτα γιατί προφανώς έψαχναν για χρήματα και χρυσαφικά τα οποία δεν υπήρχαν.
Οι δράστες τελικά παρακολουθούν τους διαμένοντες και εισβάλλουν την ώρα που απουσιάζουν.
Πρόκειται μάλλον για ερασιτέχνες, αφού ψάχνουν κυρίως για χρήματα και χρυσαφικά και δεν κλέβουν άλλα αντικείμενα.

Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγγελθεί εδώ στο χωριό και οι κάτοικοι προσπαθούν να εξοπλισθούν πλέον με διάφορα συστήματα συναγερμού, και με οτιδήποτε άλλο για να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια των ληστών. Εκφράζουν δε την έντονη αγανάκτηση και ανησυχία τους για τα συνεχή και πολλαπλά κρούσματα κλοπών στο χωριό.
Ζουν υπό το φόβο των επιθέσεων καθώς έρχονται, το τελευταίο διάστημα αντιμέτωποι με ληστρικές επιδρομές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής