Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Καταγγελία για Οικολογική καταστροφή στον Ενιπέα

Λυπάμαι και οργίζομαι για την πιο μεγάλη οικολογική καταστροφή που γίνεται εδώ και μέρες στον ποταμό Ενιπέα, με τα νόστιμα ψάρια και τα καθαρά νερά του. Τον Ενιπέα που είναι πηγή εμπλούτισης για τoν υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής και όχι μόνο.

Μια καταστροφή που γίνεται από τα λύματα επιχείρησης που εισρέουν στην κοίτη του ποταμού από το λυκόρεμα ή παραπόταμο στα όρια Υπέρειας-Ορφανών.

Ζητώ την άμεση αφύπνιση και παρέμβαση όλων των δημόσιων φορέων και πολιτών για να αποτραπεί ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος της φύσης, του ποταμού, και των γύρω περιοχών όπως του Φύλλου, Ιτέας κλπ. για να διαφυλάξουμε την υγεία των συνανθρώπων μας που ζουν και αρδεύουν τα χωράφια τους από τα νερά του ποταμού.
Μια καταστροφή που επέρχεται από την αδιαφορία των υπευθύνων της επιχείρησης στο βωμό του ΚΕΡΔΟΥΣ.

Βάϊος Γιώτας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής