Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η πορεία των έργων στην Π.Ε. Καρδίτσας παρά τον κορονοϊό

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η πορεία των έργων στην Π.Ε. Καρδίτσας.
Σας ενημερώνω επίσης πως στα πλαίσια κατασκευής του έργου Οδός Δέλτα-Παλαμά, προβλέπεται η καθαίρεση και ανακατασκευή οδικού τμήματος της Ε.Ο. 16 «8ο χλμ Εθνικής Οδού προς Γοργοβίτες – Παλαμάς – Βλοχός – Όρια Νομού με Ν. Τρικάλων» και συγκεκριμένα η σύνδεση του Παλαμά με τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας (Ε65) στον κυκλικό κόμβο Χ.Θ. 80+400 και την πόλη της Καρδίτσας, μήκους περίπου 10Km.
Στην παρούσα φάση θα εκτελεστούν εργασίες στο τμήμα από τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. έως και τον οικισμό του Μάρκου. Επειδή η εκτέλεση των εργασιών εκσκαφής του οδοστρώματος θα καλύπτει όλο το πλάτος του καταστρώματος της οδού, θα πρέπει να διακοπεί η κυκλοφορία του τμήματος αυτού καθ’ όλη τη διάρκεια κατασκευής των εργασιών.
Ο όγκος της κυκλοφορίας, ερχόμενος από Καρδίτσα (κόμβος ΔΕΛΤΑ), θα εκτρέπεται μέσω της Ε.Ο. Λάρισας- Καρδίτσας για κατεύθυνση προς Παλαμά και Μάρκο, μέσω του κόμβου της Ματαράγκας. Ο όγκος της κυκλοφορίας, ερχόμενος από Παλαμά ή την περιφερειακή οδό του Παλαμά και Μάρκο, θα εκτρέπεται μέσω του οικισμού Καλυβακίων προς τον κόμβο της Ματαράγκας για κατεύθυνση προς Καρδίτσα και Λάρισα. Οι οδοί αυτοί διαθέτουν ικανοποιητική βατότητα για όλα τα οχήματα.
Μετά από συνεννόηση με τον ανάδοχο του έργου ζητήθηκε η διακοπή της κυκλοφορίας στο ως άνω αναφερόμενο οδικό τμήμα από την 10.02.2020 έως 31.12.2020 και για το λόγο αυτό εκδόθηκε η με αρ. 30/2020/6-3-2020 (ΑΔΑ:Ψ44Η46ΜΤΛΒ-2ΦΤ) απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Καρδίτσας η οποία δημοσιεύθηκε αρμόδια και την οποία σας αποστέλλουμε συνημμένα.
Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή,τα έργα είναι παντοτινά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής