Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Αυστηροί έλεγχοι από την αστυνομία και στο χωριό μας

Αγαπητοί συγχωριανοί           
Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το Αστυνομικό τμήμα Παλαμά, μας ενημέρωσε τα εξής:
Για οποιαδήποτε έξοδο μας από το σπίτι (ακόμη και εντός των Ορίων του χωριού) είναι υποχρεωτικό να έχουμε μαζί μας οποιοδήποτε έγγραφο μετακίνησης.
Το έγγραφο αυτό μπορεί να είναι και μια απλή δήλωση όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία και ο λόγος μετακίνησης.
Να μην ξεχνάμε να έχουμε μαζί και την αστυνομική ταυτότητα καθώς ενημερωθήκαμε πως θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι από την αστυνομία και στο χωριό μας.
Καλό λοιπόν θα είναι να αποφεύγουμε τις περιττές μετακινήσεις, να τηρούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

Καλή δύναμη σε όλους μας!
             
              Με εκτίμηση
      Η Πρόεδρος Τ.Κ. Ιτέας
          Λύτρα Θεοδώρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής