Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του Α/γου Νικολάου Μερτζανιδη στα Βούναινα

Με την συμμετοχή πλήθος κόσμου και την εκπροσώπηση των ενόπλων δυνάμεων, της Αστυνομίας ,και της Πυροσβεστικής σε ανώτατο βαθμό ,αλλά και την παρουσία βουλευτών και αιρετών έλαβε χώρα επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του Α/γου Νικολάου Μερτζανιδη την οποία διοργάνωσε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.
Στην πλατεία των Βουναίνων, όπου βρίσκεται ο ανδριάντας του φονευθέντος Α/γου, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, και έγινε κατάθεση στεφάνων από τον αρχηγό του ΑΤΑ την οικογένεια του εκλιπόντος, τον Δήμο, την κοινότητα, και τις ενώσεις των αποστράτων.
Ακολουθήσαν ομιλίες από την εκπρόσωπο της ένωσης πεσόντων αξιωματικών, τον αρχηγό του ΑΤΑ, τον αδερφό του πιλότου, τον πρόεδρο της Κοινότητας και τον πρόεδρο του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων.
H  τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
Παρόντες ο βουλευτής της Ν.Δ κος Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο αρχηγός του ΑΤΑ αντ/ρχος Γεώργιος Φασούλας, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΑ Βασίλης Κλοκοζας, ο Διευθυντής της ΕΛΑΣ Λάρισας,  Αστ Διευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος ο βοηθός Γεν. Περ. Αστ. Διευθ Θεσσαλίας, Αστυνομικός Διευθ Στυλιανός Μπιλαλης, ο Διεθ. Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μητσογιάννης, ο Διοικητής της 1 Στρατιάς Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο Διοιηκητης της 111 Π.Μ  Σμήναρχος (Ι) Δημήτριος Νικολαΐδης, η πρόεδρος των Πεσόντων Αξιωματικών Αεροπορίας κα Ελενα Μπατσαρα, ο πρόεδρος της ενωσης απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας κος Βασίλης Παπαδόπουλος,  ο εκπροσωπος της περιφέρειας αντιπεριφεριαρχης κος Βασίλειος Πινακάς, ο πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Κιλελερ κος Σωτηρης Νταφοπουλος, ο προεδρος της κοινοτητας Βουναινων κος Μακης Χατζηλιαδης, και ο πρόεδρος του Μικρασιατου Συλλόγου Βουναινων «Η καθ ημάς Ανατολη» Ιλίας Αθαναηλίδης...










































1 σχόλιο:

Ηλιας Αθαναηλιδης είπε...

Σας ευχαριστούμε που προβάλλεται τις δράσεις μας !!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής