Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ο Αχιλλέας Μαργιάνος υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο Αχιλλέας Μαργιάνος

Ο κ. Μαργιάνος κατάγεται από την Αστρίτσα όπου και διαμένει μόνιμα. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της κοινότητας Αστρίτσας καθώς εξελέγει έως και το 2019. 

Κατά την παρουσίασή του ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Υποδεχόμαστε σήμερα και επίσημα τον κ. Αχιλλέα Μαργιάνο, έναν άνθρωπο ενωτικό που αποδεδειγμένα χαίρει εκτίμησης των συγχωριανών του αφού έχει επιλεγεί να τους εκπροσωπήσει ως πρόεδρος επί 13 έτη. Η μακρόχρονη ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση τον καθιστούν τον πλέον έμπειρο και γνώστη των εκάστοτε προβλημάτων του τόπου του. Ένας άνθρωπος με βαθιά πολιτική παιδεία και ενωτικό πνεύμα, προσόντα που είναι απαραίτητα για την τοπική αυτοδιοίκηση". 

Ο κ. Αχιλλέας Μαργιάνος με τη σειρά του δήλωσε: 
"Με χαρά θέτω τον εαυτό μου αρωγό στον αγώνα του Σωκράτη Δασκαλόπουλου και τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του. Ο κ. Δασκαλόπουλος είναι ένας άνθρωπος παραγωγικός με όραμα και αγάπη για τον Δήμο μας. Όλοι μας γνωρίζουμε πως θα κάνει πράξη κάθε του λόγο και είμαστε εδώ για το καλύτερο αποτέλεσμα".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής