Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Ζάχος υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Eνωτική Κίνηση, με επικεφαλή τον Σωκράτη Δασκαλόπουλο, θα είναι στις προσεχείς εκλογές ο Κωνσταντίνος Ζάχος.
Ο κ. Ζάχος κατάγεται από το Μάρκο όπου και κατοικεί μόνιμα. Δραστηριοποιείται στον εμπορικό αλλά και στον αγροτικό τομέα.
Κατά την παρουσίασή του ο Υπ. Δήμαρχος Σωκράτης Δασκαλόπουλος τόνισε:
" Σήμερα υποδεχόμαστε έναν νέο άνθρωπο που μας έκανε την τιμή να είναι μαζί μας σε αυτό τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά τον φίλο Κώστα αλλά και την αξιόλογη οικογένεια που δημιούργησε όπως και αυτή από την οποία κατάγεται. Παρ' όλο που καθαροί άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο Ζάχο, που είναι κατ' εξοχήν παραγωγικοί άνθρωποι, είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθούν με την πολιτική ο κ. Ζάχος αυτή την φορά έκανε την εξαίρεση. Γνωρίζω πολύ καλά πως ο φίλος Κώστας δεν θα ήταν υποψήφιος ποτέ και με κανέναν, και το ότι είναι εδώ μαζί μου αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή".
Ο κ. Ζάχος με την σειρά του δήλωσε:
"Ευχαριστώ τον κ. Δασκαλόπουλο για τα καλά του λόγια. Είμαι εδώ με έναν άνθρωπο που ταιριάζουμε απόλυτα για να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής