Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Η Στεφανία Κυπρή υποψήφια στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφια με την "Ανεξάρτητη Eνωτική Kίνηση" θα είναι στις προσεχείς εκλογές η Κυπρή Στεφανία. 
Η δεσποινίς Κυπρή κατάγεται από την Αγία Τριάδα όπου και διαμένει μόνιμα, είναι φοιτήτρια στην Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ παράλληλα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. 
Κατά την παρουσίασή της ο Υπ. Δήμαρχος Παλαμά Σωκράτης Δασκαλόπουλος δήλωσε:
"Με χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα την Στεφανία Κυπρή, μία νεότατη κοπέλα με κοινωνικές ανησυχίες η οποία παράλληλα με τις σπουδές της εργάζεται και βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με τα κοινά. Με τέτοια νέα πρόσωπα, άφθαρτα και με όρεξη για δουλειά η τοπική κοινωνία έχει το μέλλον που της αξίζει". 

Η δεσποινίς Κυπρή με την σειρά της δήλωσε: 
"Ευχαριστώ τον κ. Δασκαλόπουλο για την τιμή που μου έκανε ώστε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του. Ελπίζω πραγματικά να φανώ χρήσιμη και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής