Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ανατροπή νταλίκας στις στροφές της Συκεώνας

Ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Ιουνίου στο δρόμο Καρδίτσας – Λάρισας στο ύψος των στροφών της Συκεώνας.
Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Καρδίτσας, περίπου στις 9 το πρωί το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός του οδοστρώματος στο ρεύμα προς Λάρισα. 
Από την ανατροπή σκορπίστηκε το φορτίο που μετέφερε. Ο οδηγός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία Καρδίτσας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, την καταγραφή του συμβάντος και για να μεριμνήσει για την απομάκρυνση του διασκορπισμένου φορτίου και της νταλίκας.
Το βαρύ όχημα μετέφερε δέματα με εκκοκκισμένο βαμβάκι τα όποια και έπεσαν τόσο στο δρόμο, όσο και σε παρακείμενα χωράφια, ενώ το ευτύχημα είναι ότι ο οδηγός του δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας που διοχέτευσαν την κυκλοφορία μέσω Ηλιά, Μικρού Βουνού και Φαρσάλων. Παράλληλα οχήματα και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Παλαμά ήταν στο χώρο για την αποφυγή οτιδήποτε και την άμεση παρέμβαση εφόσον χρειαζόταν.
Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η επιχείρηση να «σταθεί» στις ρόδες του το φορτηγό. Αυτό επετεύχθη στις 16:30 περίπου και ακολούθησε η φόρτωση των δεμάτων, ώστε να ανοίξει οριστικά ο δρόμος και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής