Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ο Θωμάς Πετρόπουλος υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη ενωτική κίνηση" για τον Δήμο Παλαμά θα είναι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Θωμάς Πετρόπουλος.
Ο κ. Πετρόπουλος κατάγεται από τον Παλαμά όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι απόφοιτος Μηχανολόγος- Μηχανικός οχημάτων, ενώ η κύρια ασχολία του είναι ο αγροτικός τομέας.
Κατά την παρουσίασή του ο Υπ. Δήμαρχος Παλαμά Σωκράτης Δασκαλόπουλος δήλωσε:
"Πάντα πίστευα πως δίπλα μας πρέπει να έχουμε ανθρώπους που γνωρίζουμε καλά. Σήμερα αυτό γίνεται πράξη με την υποψηφιότητα του παιδικού μου φίλου Θωμά Πετρόπουλου. Ακριβώς επειδή μεγαλώσαμε μαζί θα μου επιτρέψετε να θεωρώ τον εαυτό μου τον πλέον κατάλληλο να σας αναλύσω τα προτερήματα του ανδρός. Άνθρωπος τίμιος,πράος, ειλικρινής, μακριά από τις καθημερινές μικρότητες που μας ταλανίζουν πολλές φορές. Ένας άνθρωπος που όλοι γνωρίζουμε τον καθαρό χαρακτήρα του και τις δυνατότητες προσφοράς του. Είναι πραγματικά ευλογία για τον τόπο μας που τέτοιοι άνθρωποι συντάσσονται μαζί μας"

Ο κ. Θωμάς Πετρόπουλος με την σειρά του δήλωσε:
"Αφού ευχαριστήσω τον φίλο Σωκράτη προσθέτω κι εγώ τις όποιες δυνάμεις μου στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής