Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ο Ευάγγελος Τσιρώνης υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλο για τον Δήμο Παλαμά θα είναι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Ευάγγελος Τσιρώνης
Ο κ. Τσιρώνης κατάγεται από την Αγία Τριάδα όπου και διαμένει μόνιμα ενώ δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα. Επίσης έχει υπάρξει Αντιδήμαρχος στον Δήμο Παλαμά όπου η θητεία του ήταν άκρως επιτυχημένη. 
Ο κ. Δασκαλόπουλος κατά την παρουσίασή του δήλωσε: 
"Έχουμε σήμερα την τιμή να υποδεχόμαστε στον Συνδυασμό μας τον κ. Ευάγγελο Τσιρώνη, έναν άνθρωπο που εκτός από αυτοδιοικητική εμπειρία διαθέτει και καθαρότητα χαρακτήρα τέτοια που τον καθιστούν αναντικατάστατο σε ένα αυτοδιοικητικό Συνδυασμό. Όλοι γνωρίζουμε την βαρύτητα του οικογενειακού του ονόματος και λόγω της δικής του ενασχόλησης με τα κοινά αλλά και του αδερφού του που επίσης έχει γράψει την δική του ιστορία στην διοίκηση του Δήμου. Άνθρωπος ικανός, έμπειρος, αλτρουιστής, ο κ. Ευάγγελος Τσιρώνης είναι η ενδεδειγμένη λύση στα προβλήματα του Δήμου " . 

Ο κ. Τσιρώνης δήλωσε με τη σειρά του: 
"Ευχαριστώ πολύ τον κ. Δασκαλόπουλο για τα καλά του λόγια. Θα κάνω τα πάντα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων αυτών που με στηρίζουν. Συμπορεύομαι μαζί του στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής