Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Θετικά ήταν 4 στα 102 δείγματα στον δήμο Παλαμά

Θετικά ήταν 4 στα 102 δείγματα με rapid test, που έγιναν μέσω της δράσης Drive through στον Παλαμά, σήμερα το πρωί της Πέμπτης.

Για τα παραπάνω αποτελέσματα ενημέρωσε το KarditsaLive.Net ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου πως σε ότι αφορά στον Παλαμά το ποσοστό θετικών κρουσμάτων είναι λίγο κάτω από το 4%, σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο πακέτο τεστ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Δήμο Παλαμά για το test, προσήλθαν και έδωσαν δείγμα 102 κάτοικοι του Δήμου με μέσο όρο ηλικίας τα 51 έτη, εκ των οποίων οι 62 ήταν άντρες και οι 40 γυναίκες, με τον αριθμό των θετικών να ανέρχεται στα 4. 
Τα θετικά δείγματα δηλαδή ήταν σε ποσοστό 3,92 %, χαμηλότερο από τον μέσο όρο της Ελλάδας.
Ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι τα 44 έτη και πρόκειται για 1 άντρα και 3 γυναίκες, οι οποίοι ήδη έχουν ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία για επανέλεγχο τους με τη μέθοδο PCR.

Παρόντες στη διαδικασία των RAPID TEST ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σακελλαρίου, οι αντιδήμαρχοι Ουρανία Φούντα και Κοντοβάιος Θωμάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπακαβέλος Βάιος, Καρακώστας Δημήτρης, Μπανάσος Κωνσταντίνος οι οποίος μάλιστα υποβλήθηκε σε RAPID TEST.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής