Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Πραγματοποιείται δωρεάν Rapid test κορονοϊού στην Ιτέα

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί δωρεάν Rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες το επιθυμούν, σήμερα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 09.00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, στην Ιτέα στον δρόμο δίπλα στο ποτάμι εκεί που διοργανώνεται το φεστιβάλ Ενιπέα.

Οι δημότες συμμετέχουν στη διαδικασία μέσα από το αυτοκίνητό τους, χωρίς να κατέβουν από αυτό ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονται μέχρι δύο άτομα. 
Ο χώρος διαμορφώθηκε κατάλληλα για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων προς αποφυγή του συνωστισμού και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων.

Τα αποτελέσματα τελικά έδειξαν μόνο ένα κρούσμα σε όλα τα δείγματα Ιτέας και Προαστίου κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής