Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Απόπειρα ληστείας και εκφοβισμού ξανά στην Ιτέα

Εδώ κι καιρό τα σπίτια και τα μαγαζιά στην Ιτέα είναι στο έλεος και στόχος κάποιων επιτήδειων που με θράσος προσπαθούν να ρημάξουν σπίτια και περιουσίες.
Οι διαρρήκτες εισβάλλουν στα σπίτια ακόμη και ξημερώματα σκορπίζοντας τον τρόμο και τον φόβο στους κατοίκους του χωριού μας. Ο τρόπος που δρουν είναι να πετούν πέτρες στα παράθυρα των σπιτιών προκειμένου να επιβεβαιώσουν αν είναι κάποιος εκείνη την ώρα μέσα και αν δεν λάβουν απόκριση, εισβάλλουν για να κλέψουν.

Ακόμη ένα τέτοιο περιστατικό απόπειρας ληστείας σημειώθηκε σήμερα το πρωϊ στις 5,30 στην Ιτέα σε παραποτάμια οικία και μάλιστα με τους ιδιοκτήτες να είναι μέσα στο σπίτι.

"Ατομα με απύθμενο θράσος και άκρως επικίνδυνα" είπαν οι ιδιοκτήτες. 
"Εριξαν πρώτα κάποια πέτρα στα τζάμια και στην είσοδο για να διαπιστώσουν αν είναι κάποιος μέσα και αφού ξυπνήσαμε και είδαν φώτα απομακρύνθηκαν γρήγορα. 

Οι ιδιοκτήτες αναστατωμένοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία η οποία ήρθε για να συγκεντρώσει στοιχεία. 
Όπως όλα δείχνουν, τα άτομα αυτά, γνωρίζουν ΑΚΡΙΒΩΣ πότε οι ένοικοι λείπουν και τότε βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία. Ενώ επιβεβαιώνουν την απουσία ενοίκων πετώντας πέτρες στα παράθυρα..
Οι κάτοικοι του χωριού είναι φοβισμένοι και εξοργισμένοι ενώ βρίσκονται στο πόδι ανά πάσα στιγμή για ακόμη μία άλλη κλοπή…

Το θέμα είναι πότε θα σταματήσει όλο αυτό; 
Και το περίεργο είναι ότι γνωρίζουν ακριβώς πότε κάποιος θα λείψει έστω και για δυο ώρες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής