Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καραγιάννη για τα Χριστούγεννα

Αγαπητοί συμπολίτες

Θα γιορτάσουμε σε λίγο το μεγάλο γεγονός της Χριστιανοσύνης, τη Γέννηση του Θεανθρώπου. Μια γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης και ψυχικής γαλήνης.

Αυτά τα Χριστούγεννα  όμως θα είναι για όλους μας  διαφορετικά, λόγω της πανδημίας που δοκιμάζει ολόκληρη την ανθρωπότητα.. Μακριά από αγαπημένα μας πρόσωπα και από παραδοσιακές συνήθειες. 

Δεν πειράζει. Ας μείνουμε με την οικογενειακή θαλπωρή και με την προσμονή  ότι του χρόνου θα έχουμε πάρει τις ζωές μας πίσω και όταν μετρηθούμε θα είμαστε όλοι παρόντες  με τους αγαπημένους  και τους φίλους μας.

Να έχουμε στη σκέψη μας όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας και  όλους αυτούς που δίνουν στα νοσοκομεία την προσωπική τους μάχη, μόνοι τους ,χωρίς έστω  κάποιον δικό τους άνθρωπο να τους δίνει κουράγιο. Ας αναλογιστούμε όλοι πόσο τραγικό είναι αυτό!  

Εύκολος δρόμος δεν υπάρχει. Υπάρχει  μόνο ο δρόμος της υπευθυνότητας, της ατομικής ευθύνης, της προστασίας της υγείας όλων μας , της πραγματικής αλληλεγγύης. Γιορτάζουμε ευλαβικά,  με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και των συστάσεων των ειδικών. 

Από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα !


                        Νίκος  Γ.  Καραγιάννης
          Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας 
                   & Εξυπηρέτησης του Πολίτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής