Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Για κάθε εμπόδιο λησμονιάς....

Είναι κάτι "δυνατές" φωτογραφίες ορόσημο, που σταματάει επάνω τους με σεβασμό κι ο χρόνος, και η συγκίνηση εκεί σου περπατάει τη ραχοκοκαλιά, που δεν τις αγγίζει ούτε τις πειράζει κι αυτή ακόμα η αδηφάγος λησμονιά.

Παλιές φωτογραφίες βγαλμένες από μια άλλη εποχή, δείχνουν ένα πρόσωπο της Ιτέας που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, ενώ οι παλιότεροι αναπολούν.

Η "Ιτέα Καρδίτσας" προσφέρει ένα ταξίδι στο χθες και τη δυνατότητα να "κλέψουμε" μια ματιά από την πλευρά της Ιτέας που δεν υπάρχει πια.
Φωτογραφίες παλιές που δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτό που βλέπουμε σήμερα, που έκρυβαν μαγεία, και εικόνες που έχουν μείνει στη μνήμη των παλιότερων.
Για κάθε εμπόδιο λησμονιάς.....














































1 σχόλιο:

Βαγγέλης Παπαβασιλείου είπε...

Παύλε σε μια φωτογραφία που φαίνεται ένας αστυνομικός, είναι ο Σπαθής;;
Θυμάμαι ότι ο Σπαθής ήταν ο φόβος και ο τρόμος σε εμάς του πιτσιρικάδες τότε, γιατί σταματούσε τα ποδήλατα και μας έδινε κλήσεις, γιατί δεν είχαμε άδεια, γιατί δεν είχαμε φωσφοριζέ ανακλαστικό, γιατί ήταν καμένο το λαμπάκι από το φανάρι, γιατί δεν είχε δυναμό το ποδήλατο, κλπ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής