Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Μια Καρδιτσιώτισσα στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Αθανασία Κουρκάκη, μπαίνει με φόρα στη σειρά και μετά τον Γιώργο Γάλλο διευρύνει την παροικία των Καρδιτσιωτών στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Η νέα ταλαντούχα ηθοποιός, είναι κόρη του επιχειρηματία Βάιου Κουρκάκη.
Μετά τον Αργιθεάτη Γιώργο Γάλλο, μια ακόμη Καρδιτσιώτισα ηθοποιός μπαίνει στη επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η μυστηριώδης γυναίκα με το κατακόκκινο φουστάνι και το χολιγουντιανό στιλ, έρχεται από κάποιο διπλανό χωριό στις «Άγριες Μέλισσες» και εκτός από το καφενείο της Βιολέττας, επισκέπτεται και το μοδιστράδικο της Ουρανίας.
Το σενάριο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είχε δώσει από νωρίς ψήγματα ενοχής για τον οργανοπαίχτη του χωριού, τον Κυριάκο. Οι κουβέντες που του ξέφευγαν κατά καιρούς, όταν μιλούσε με την γυναίκα του Ουρανία για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, είχαν βάλει σε υποψίες τους φανατικούς της σειράς. Δεκάδες εξ αυτών δήλωναν βέβαιοι πως ο βιρτουόζος του κλαρίνου ζει διπλή ζωή και ίσως έχει και μια δεύτερη οικογένεια σε κάποιο άλλο χωριό. Και να που η συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες τους.
Διαβάζουμε λοιπόν πως μια γυναίκα έρχεται στο Διαφάνι, στο επεισόδιο της Τρίτης στις και το ταράζει καθώς αποκαλύπτεται ότι κάποιος ζούσε διπλή ζωή. Και αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από τον Κυριάκο, τον μυστηριώδη οργανοπαίχτη που έχει παντρευτεί την Ουρανία τη μοδίστρα.
Όπως διαβάζουμε στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η εμφάνιση της Μαρίκας θα φέρει κι άλλες αποκαλύψεις για το παρελθόν του Κυριάκου που θα ωθήσουν την Ουρανία να τον διώξει από το σπίτι.





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής