Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Κατασκευή επαρχιακής οδού Λάρισας- Καρδίτσας, παράκαμψη Συκεώνας (video)

Συνεχίζονται τα έργα η κατασκευής της παράκαμψης Συκεώνας της επαρχιακής οδού Καρδίτσας - Λάρισας με αμείωτο ρυθμό. Είδη έχει προχωρήσει αρκετά το έργο σε τόσο μικρό διάστημα.
Ευχαριστώ τον Μάκη Θεοδώρου για το ενημερωτικό βίντεο που τράβηξε πρόσφατα και είχε την ευγενή καλοσύνη να μας το προσφέρει ώστε να ενημερωθούμε κι εμείς με την σειρά μας ιδίοις όμμασι.

Μάλιστα ο ίδιος έγραψε στον τοίχο του και μια ανάρτηση για το έργο:

"Ευχαριστούμε την ανάδοχο κατασκευαστική εταιρία Λατομεία Τυρνάβου Α.Ε. και τον διευθυντή έργου κ. Ευδόκιμο Παλαιοχωρλίδη για τη σωστή και άρτια συνεισφορά του στην ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου έργου που θα δώσει πνοή και ανάπτυξη στην τοπική κοινωνία. Επίσης η συνεργασία του με όλους τους κατοίκους της Συκεώνας, ώστε να αντιμετωπίζονται μικροπροβλήματα κατά την κατασκευή της παράκαμψης,είναι άψογη. Ήδη αγαπήθηκε πολύ από όλους τους κατοίκους. Ευχαριστούμε κύριε Παλαιοχωρλίδη και ευχόμαστε καλή και συνέχεια στην αποπεράτωση του έργου..."

 Δείτε την εξέλιξη του έργου στο παρακάτω βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής