Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Επίσκεψη Κωστή Νούσιου στο έργο της παράκαμψης Συκεώνας

Σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωστής Νούσιος επισκέφθηκε το έργο της παράκαμψης στη Συκεώνα Καρδίτσας. Ένα μεγάλο έργο ανάπτυξης για τον άξονα Καρδίτσας - Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής.
Αφού ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του έργου, μίλησε με τους κατοίκους και στη συνέχεια δήλωσε:

"Επισκέφθηκα σήμερα το μεγάλο έργο της παράκαμψης Συκεώνα που κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ένα ακόμη σημαντικό έργο που ολοκληρώνει τον οδικό άξονα Λάρισα – Καρδίτσα, χάρη στο οποίο η Θεσσαλία αποκτά ακόμη έναν υπερσύγχρονο οδικό άξονα ο οποίος συνδέει τον Ε65, την Καρδίτσα και την ευρύτερη περιοχή της με τη Λάρισα και τον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Διαπίστωσα πως οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της ΤΚ Συκεώνα κ. Χριστόδουλο Μακρή, κατοίκους του χωριού και τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου. Κατά τη συζήτησή μου με τους κατοίκους ανέφερα πως με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την ασφάλεια της μετακίνησης των πολιτών και της μεταφοράς εμπορευμάτων, τη μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου"

          Κωστής Νούσιος
Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής