Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Αυλαία για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παλαμά

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παλαμά.
Τα θεματικά σπιτάκια που στόλισαν την πλατεία, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μικρών αλλά και μεγάλων. Πραγματοποιήθηκαν μια σειρά πληθώρων δραστηριοτήτων όπως, θέατρο, χειροτεχνίες, παιχνίδια, μουσική βραδιά, φιλανθρωπικά bazaar, κλόουν, ξυλοπόδαροι, μάγοι, χορωδίες από μαθητές δημοτικών σχολείων, αφήγηση παραμυθιών και χειροποίητες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά. Με ιδιαίτερη χαρά για πρώτη φορά υποδεχθήκαμε τα παιδιά του Συλλόγου ατόμων και φίλων με αυτισμό Δ. Θεσσαλίας, που μας χάρισαν ένα δημιουργικό απόγευμα.
Φυσικά ο Άι Βασίλης ήταν παρών όλες αυτές τις ημέρες στο σπιτάκι του, υποδεχόμενος τους μικρούς του φίλους.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί  τους Συλλόγους ΚΔΑΠ, Παρέμβαση, Φλόγα, Αθλητικό Σύλλογο Ευρύπυλο, Λαογραφικό και Αθλητικό Κέντρο Δρώμενα, Γυμνάσιο Παλαμά, τη συγγραφέα Κωτσαλή-Γονιτσιώτη, Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου, 3ο  και 4ο  Νηπιαγωγείου Παλαμά & Νηπιαγωγείου Μάρκου, Γενικό Λύκειο Παλαμά, Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ο Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παλαμά, Σύλλογο Αιμοδοτών Παλαμά, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλή, Σύλλογο Γυναικών Παλαμά, Κατηχητικό Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ρούμ Παλαμά, Κέντρο Κοινότητας Παλαμά και τέλος την Φιλαρμονική Ορχήστρα & την Μικτή Χορωδία του Δήμου Παλαμά, που με τις αξιόλογες δράσεις τους, έδωσαν μια άλλη πνοή στην πόλη του Παλαμά, όλες αυτές τις γιορτινές ημέρες γεμίζοντας την πλατεία με χαρούμενες παιδικές φωνές. Επίσης όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά για την υλοποίηση όλων των εκδηλώσεων.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα επόμενα μαγικά Χριστούγεννα με νέες ιδέες και δράσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής