Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Μέσα σε μια ιδιαίτερη ζεστή, φιλική και ζωντανή ατμόσφαιρα σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε, σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6:00μμ στο καφενείο του Γιώργου Ντάλλα στην Ιτέα, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αχιλλέας Μπαλαντίνας ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά στα μέλη του Συλλόγου και σε όλους τους παρευρισκομένους.
Τις ευχές τους με την σειρά έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωστής Νούσιος και ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου.
Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και να περάσουν μαζί ευχάριστες και ξένοιαστες ώρες, σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελαρίου, οι Αντιδήμαρχοι Παλαμά Θωμάς Κοντοβάιος και Ράνια Φούντα, η πρόεδρος Τ.Κ. Ιτέας Θεοδώρα Λύτρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος, οι  δημοτικοί σύμβουλοι Φωτεινή Καραϊσκου, Χρήστος Σπυρόπουλος, Ευάγγελος Λύτρας και Μπανάσος Κων/νος και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή.

Ευχές κι από το μπλόκ της Ιτέας το 2020 να είναι μία πολύ καλή και δημιουργική χρονιά για το σύλλογο!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής