Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Θερμά συγχαρητήρια για τα 6 βραβεία των παιδιών

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ... αυτή τη λέξη είχαμε στο μυαλό μας ως Δ.Σ όταν αποφασίσαμε να στήσουμε το εργαστήρι εικαστικών και ζωγραφικής στο σύλλογο του χωριού μας.
Ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη, την πιο ευρηματική και πιο έμπειρη δασκάλα της περιοχής την κ. Αλέκα και επενδύσαμε πάνω της για να καταφέρει να δέσει τα χεράκια των παιδιών με το μυαλό και την ψυχή τους έτσι ώστε σιγά σιγά να μπορούν οι ιδέες του να πάρουν μορφή.
Σε ένα χαρτί, σε ένα καμβά, να μπορούν να εξωτερικεύσουν το κόσμο τους δημιουργώντας.
Τι πιο όμορφο από ένα παιδικό έργο. Ίσως μέσα σε αυτό μερικές φορές να βρεις την απλότητα αλλά και την αλήθεια της ζωής. Στο άκουσμα της πρότασης για τη συμμετοχή των παιδιών του συλλόγου με έργα τους σε παγκόσμιο διαγωνισμό είπαμε όλοι ΝΑΙ.
Τα παιδιά βάλανε όλη την ψυχούλα τους και με τη βοήθεια της δασκάλας τους κ. Αλεξάνδρας Κουκόσια το αποτέλεσμα ήταν πολύ παραπάνω από αυτό που περιμέναμε.
Τα παιδιά έλαμψαν με τις δημιουργίες τους σε παγκόσμιο διαγωνισμό αποσπώντας 6 βραβεία!! Είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Θέλουμε λοιπόν να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη δασκάλα και στα παιδιά γι αυτή τη μεγάλη διάκριση και να τους υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε όπως μέχρι σήμερα.
Συγχαρητήρια στο εργαστήρι ζωγραφικής του Ε.Μ.Σ.Ιτέας.

Με τιμή για το Δ.Σ ο πρόεδρος
   Αχιλλέας Μπαλαντίνας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής